ФЕСТИВАЛЬ ПРОФЕСІЙ

2016-12-05

ФОТО5 та 7 грудня 2016 року в рамках місячника професії «Водій автотранспортних засобів» у комбінаті пройшов виховний захід «Фестиваль професій». Завдяки цьому заходу учні базових шкіл нашого району розкрились перед педагогами та друзями з нового боку, продемонстрували свої таланти, здібності, кмітливість, артистизм та почуття гумору. Так, свої роботи та малюнки показали учні 11-Г групи «Продавці» Нещадим Катерина (прикраси з стрічок), Гурій Тетяна (вишивка хрестиком), та 10-А групи «Водії» Мухтаров Анатолій (м’яка іграшка), Римбалюк Анастасія, Шангар Тетяна, Коваленко Андрій.

Під час проведення заходу глядачі оплесками зустрічали і пісні у виконанні Шангар Тані, (група 11-А «Водії»), Круть Лілі (група 10-А «Водії»), Стебловської Саші (група 11 – Б «Водії») та Остафій Каріни (група 10-Д «Продавці»), Радова Сергія (група 10-Б «Водії»), і запальні танці від фанатів хіп-хопу Кирилюк Оксани та Кладченка Влада (11-А «Водії»). Своїми щирими віршами висловив вдячність захисникам України з нагоди Дня Української Армії Мухтаров Толя.

Велике задоволення всі присутні на святі отримали від дотепних драматичних мініатюр: «Блондинки за кермом» у виконанні Римбалюк Насті, Круть Лілі та Мухтарові Андрія та «Ревізор», в якій зіграли Матковська Олена, Остафій Карина, Бобко Євген і Кравчук Костянтин..

У спритності, кмітливості та дотепності учасники свята змагались у веселих конкурсах. Так майбутні продавці продемонстрували навички пакування новорічних пакунків в конкурсі «Свято наближається», а уміння рахувати гроші – в конкурсі «Рахуйте гроші, не відходячи від каси» Учні груп «Водії» у конкурсі «Відеоролик» разом з своїми вчителями зуміли за допомогою рухів, жестів та міміки дотепно та яскраво показати навчальний матеріал за темами «Заміна пробитого колеса» та «Проїзд залізничного переїхду». Юні комп’ютерщики в конкурсах «Показуха» та «Клавіші» продемонстрували знання клавіатури ПК, уміння передавати інформацію без слів. Глядачі також взяли активну участь в конкурсі, під час якого потрібно було продовжити відомі українські прислів’я та приказки про працю.

Всі учасники заходу від імені адміністрації комбінату були нагороджені сувенірами та солодкими призами. У привітальному слові директор комбінату А.А. Штундер також привітала чоловічу половину колективу закладу з Днем Української Армії, особисто вчителя Горденка О.Г., який служив у зоні АТО. Також Анжела Анатоліївна висловила впевненість, що такі події в житті закладу здружують між собою юнаків та дівчат з різних шкіл, вчать їх бути людяними та комунікабельними, розуміти цінність дружби та теплих людських стосунків.

Кiлькiсть переглядiв: 131